У Ковелі п'яний 50-річний чоловік вирішив доїхати до товариша на чужій автівці – тепер йому «світить» кримінал за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Інцидент трапився по обіді у вівторок, 10 жовтня, на одній із вулиць районного центру. Ковельчанка на декілька хвилин залишила відчиненим заведений автомобіль, аби забрати деякі речі з квартири, а коли повернулася, автівки вже не було.

«Громадянка одразу ж повідомила про викрадення транспортного засобу на лінію 102. До слова, орієнтовна вартість авто - близько 300 тисяч гривень. Також всередині були документи та особисті речі», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські оголосили у Ковелі план-перехоплення. Вже за лічені години авто з викрадачем виявили на одній з вулиць.

Зловмисником виявився 50-річний ковельчанин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Злочин чоловік скоїв, перебуваючи напідпитку: вирішив, що так швидше добереться до товариша. Його затримали.

Нині ковельчанин перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголосили про підозру за (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.