На трасі Київ – Ковель – Ягодин автомобіль збив лося, після чого по тварині проїхалися ще вантажівка і позашляховик. Останній після цього злетів у кювет і перекинувся.

Про це повідомив Zaxid.net.

ДТП трапилась у вівторок, 10 жовтня, біля села Люблинець Ковельського району: три автомобілі переїхали лося. Спершу його збила Skoda, тоді вже на лежачу тварину наїхала вантажівка DAF із напівпричепом, а після цього на лося наїхав УАЗ.

Як повідомила у коментарі речниця патрульної поліції Волині Ольга Коваленко, аварії стались близько 19:00 за декілька кілометрів від Ковеля.

«На автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин водій автомобіля Skoda не вибрав безпечної швидкості руху та здійснив наїзд на тварину, а саме лося. Після чого згодом на лежачу тварину здійснив наїзд автомобіль марки DAF із напівпричепом», – інформують в поліції.

Після цього на тварину наїхав ще один автомобіль – УАЗ, водій якого після наїзду не впорався із керуванням, з’їхав у кювет і перекинувся.

Зазначають, що постраждалих внаслідок автопригоди не було, тож кримінальне провадження не відкривали.

Натомість на всіх трьох водіїв патрульні склали адмінпротоколи за ст. 124 (вчинення ДТП без потерпілих). Водіям загрожує по 850 грн штрафу.