АТ «Волиньгаз» 20 жовтня перейшло під державне управління Групи Нафтогаз. Всіх споживачів газу на Волині переведено на сервіси Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» для забезпечення своєчасного обліку блакитного палива.  

Про це повідомили в пресслужбі  «Волиньгаз».

Клієнтам потрібно передати показання газового лічильника з 1 по 5 листопада за допомогою сервісів Газопостачальної компанії «Нафтогаз України»:

• в особистому кабінеті my.gas.ua: необхідно вказати Особовий рахунок, прізвище власника рахунку та внести показання;

• через чатботи GASUA у Viber , Telegram та Messenger Facebook: перейдіть за посиланням, натисніть Розпочати, в меню оберіть Передати показання та внесіть дані;

• SMS-повідомленням на номер 4647: потрібно відправити смс зі своїми показаннями;

Клієнтську підтримку споживачам надаватимуть оператори Контакт-центру ГК «Нафтогаз України» з 08:00 до 19:00 за номерами телефонів:

 +38 066 300 28 88,

 +38 098 300 28 88,

 +38 093 300 28 88.

Наголошують, що будь-які інші платформи обліку не є коректними та працювати не будуть!

Споживачів, які тимчасово не користуються газом, просять продублювати попередньо передані показання. Вчасно передані показання лічильника – це запорука коректних нарахувань у платіжках.

Тариф на розподіл газу, особовий рахунок та реквізити для оплати за доставку газу для клієнтів АТ «Волиньгаз» наразі залишаються незмінними. Друковані платіжки з даними по особових рахунках, як і раніше, надходитимуть щомісяця. Квитанція буде вдосконалена. Відтепер у ній буде міститись додаткова корисна інформація щодо посилань на актуальні офіційні ресурси, номери Контакт-центру та способи передачі показань тощо.

Нагадуємо, що за послугу розподілу природного газу потрібно сплачувати до 20 числа місяця, в якому отримуєте послугу. Тобто, за листопад до 20 листопада.