На Волині судили чоловіка, який намагався заховати наркотики в лісі.

Про це йдеться у вироку Маневицького районного суду.

Уродженець Ковеля незаконно придбав канабіс, психотропну речовину «PVP» та амфетамін. Наркотичні речовини загальною масою 56,29 грамів чоловік вирішив заховати у лісі. Для цього 2 серпня 2022 року він виїхав до селища Маневичі, але на блокпості його зупинили чергові.

Читайте також: У волинянина під час обшуку знайшли наркотики

Допитуваний свою вину визнавав частково. Сказав, що до нього звернувся малознайомий чоловік, який попросив його завезти пакет з наркотиками в селище. На виїзді він мав передати пакунок іншому чоловіку, який мав чекати на нього в автомобілі синього кольору. Той погодився, думаючи, що в сумці лише рослини коноплі.

Обвинувачений попросив свого знайомого за невелику суму відвезти його на машині. Але про пакет з наркотиками не обмовився.

А також читайте : На Волині поліцейські вилучили у 18-річного юнака наркотики

Свідок розповів, що того дня перебував на чергуванні на блокпості на виїзді із селища Маневичі. За кермом сидів обвинувачений, збоку – власник авто. Чоловіки сказали, що їдуть встановлювати пам`ятник в селі Галузія, однак жодних інструментів при собі не мали. Під час огляду авто, обвинувачений з-під дістав сидіння сумку і побіг.

Чоловік перестрибнув бетонну загорожу, щоб втекти у ліс. Однак його зупинили поліцейські та військові. В подальшому той зізнався, що в сумці наркотичні речовини. Згодом, після пітвередження усіх доказів, він повністю визнав свою вину й розкаявся у скоєному.

Обвинуваченому присудили три роки та дев’ять місяців позбавлення волі.

Нагадаємо: Надсилала наркотики у місця несвободи та ошукувала громадян в Інтернеті – судитимуть волинянку