Під час засідання узгодили графік проведення спортивних заходів до кінця року та формування календарного плану на 2024 рік.

Про це повідомили на сторінці Волинської облради.

«На Волині ведеться системна і безперервна робота з популяризації спорту. Якщо говорити зокрема про волейбол, то у пріоритеті - волейбол серед дітей. До кінця 2023-го року плануємо провести низку змагань, до яких хочемо долучити максимальну кількість школярів», – зазначив очільник федерації волейболу Волині Григорій Недопад.

Під час обговорення члени виконкому також вирішили провести три всеукраїнських турніри: серед дівчат (у містах Ковель і Рожище), серед юнаків (у Нововолинську), окрім того чемпіонат області серед юнаків та дівчат, а також обласні змагання федерації волейболу «Кубок нескорених».

За пропозицією Григорія Недопада запланували і конференцію федерації волейболу, на яку будуть запрошені представників спортивної спільноти територіальних громад області. В такому широкому колі збираються обговорити календарний план заходів на 2024 рік. Це, на думку очільника Федерації волейболу, дозволить залучити до проведення змагань усі територіальні громади та більшу кількість юних спортсменів.