У Ковелі 27-річний та 37-річний чоловіки побили перехожого та відібрали гроші і мобільний телефон. Молодший проведе за ґратами сім років та шість місяців, старший – 8 років.

Про це 4 жовтня повідомили у пресслужбі Волинської обласної прокуратури.

«Прокурори Ковельської окружної прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення 27- та 37-річним жителями Ковельського району розбою (ч. 2 ст. 187 КК України)», – йдеться у повідомленні.

Судимі уже (молодший – раз, а старший – п'ять разів) нетверезі чоловіки увечері 06 серпня 2021 року на вулиці Сагайдачного у Ковелі напали на перехожого, побили його, зламавши щелепу, й відібрали гроші та мобільний телефон.

Наступного ж дня зловмисників затримали – і відтоді вони перебувають під вартою.

У ході розслідування з'ясувалося, що старший із нападників до цього вчинив крадіжку із проникненням у житло у селі Кашівка Ковельського району, відтак його судили і за це.

Суд визнав обох волинян винуватими у вчиненні злочинів та призначив покарання: молодшому – у виді семи років та шести місяців позбавлення волі, старшому – у виді 8 років позбавлення волі. Обом – з конфіскацією майна.