Житель столиці переробляв стартові пістолети у травматичні та продавав їх. Товар відправляв поштою. За незаконний промисел чоловіка судили. Він уже заслухав вирок у Луцькому міськрайонному суді.

Обвинувачений Сергій Оверчук проживає в Києві, працює інженером з експлуатації та ремонту на одній із фірм. Його затримали 14 вересня. Свою вину чоловік не заперечує, він уклав із прокурором угоду про визнання винуватості, пише ІА Волинські новини

Прокурор Олександр Шпота інформував, що на вихованні в обвинуваченого перебувають четверо малолітніх дітей, також раніше він не притягувався до кримінальної відповідальності. При укладенні угоди про визнання винуватості сторони врахували ці обставини.

Чоловіку призначили покарання у виді п’яти років позбавлення волі, а зважаючи на пом’якшувальні обставини його звільнили від відбування покарання, призначивши іспитовий термін.

Речі, які вилучили під час обшуків, а це 166 пустих гільз, шість стволів до нарізної зброї, рамка до пістолета, патрони, знищать.

До слова, правоохоронці зафіксували два факти збуту чоловіком нестандартної короткоствольної вогнепальної зброї. Зазначається, що зброю чоловік збував не лише на території Волинської області, а й у решті регіонів України.