Воїнів Камінь-Каширської громади відзначили орденами “За мужність” III ступеня посмертно.

Про це пише газета Полісся.

Для камінь-каширця Святослава Троцюка бойовий шлях почався ще з 2015 року. Пройшовши пекло війни в найгарячіших напрямках фронту, герой поліг під час ворожого мінометного обстрілу 4 липня в районі населеного пункту Берестове на Донеччині. Тихий спочинок на рідній землі Святослав знайшов через чотири місяці після загибелі. 

Відважно обороняв Україну від ворогів, раз по раз продовжуючи військовий контракт, житель Бузак Анатолій Шевчик. Солдат зумів вистояти прицільні сутички з окупантом на Київщині, Запоріжжі, а згодом на Луганщині. Втім безжальна війна покликала мужнього воїна ще й на Харківщину, де під час виконання бойового завдання 25 лютого 2023 року обірвалася життєва струна земляка. 

Олександр Парфелюк з Яловацька із перших днів повномасштабної війни в складі 14 бригади подався на фронт. Та майже через рік кровопролитного протистояння боєць віддав життя, б’ючи рашистів в Харківській області. 

Військовослужбовець із Фаринок Сергій Багнюк запам’ятався побратимам як надзвичайно мудрий і розважливий друг, котрий міг підбадьорити в скрутну мить і допомогти не лише словом, а й ділом. Навіть у найважчі моменти воєнних реалій його не полишало блискуче почуття гумору, що завжди рятувало бойових товаришів від психологічного навантаження. Смертю хоробрих боєць поліг на Харківщині.