У неділю, 8 жовтня, о 21:00 на телеканалі «1+1 Україна» відбудеться показ шостого епізоду європейського сезону «Голосу країни-13», де у «вокальних батлах» буде змагатися дружина відомого артиста з Волині Андрія Вдовиченка із псевдонімом Dovi співачка Sanya.

Про це стало відомо з анонсу проєкту, пише ВСН.

На «сліпих прослуховуваннях» дівчина приголомшила тренерів виконанням хіта свого коханого «Чекаю вдома» який він випустив разом із ще одним волинянином Ярославом Карпуком (Yaktak). Олександра переробила ліричний трек у потужну рок-версію з сильним вокалом.

Запросити Олександру до своєї команди хотіли одразу двоє тренерів – Надя Дорофєєва та Артем Пивоваров. Вокалістка без вагань визначилася, що хоче продовжувати створювати хіти разом з Артемом.

Sanya протягом тривалого часу не наважувалася розпочати співочу кар’єру, але її чоловік надихнув її все ж таки зробити цей крок на зустріч мрії. Бажаємо удачі.

Цього недільного вечора телеглядачі побачать другий етап «вокальних батлів». Цього разу змагатися будуть команди двох тренерів - Наді Дорофєєвої, радником якої став співак Макс Барських, та команда Артема Пивоварова, радником якого є виконавиця Kola.

Зазначимо, що цього сезону змінилися правила «вокальних батлів». Тепер для виступів на сцені тренери зможуть об'єднувати учасників не тільки у дуети, але і в тріо, і навіть у квартети. До наступного етапу зможуть пройти тільки 4 вокалісти із кожної команди. А отже тренер має широкий вибір: після виступу він може як залишити усіх учасників, так і попрощатися з усіма.