У Луцькому районі нетверезий водій, який порушив ПДР, спробував «домовитися» з правоохоронцями й підкинув у службове авто 1500 гривень.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Луцького райуправління поліції.

У понеділок, 9 жовтня, близько 10:00, у селі Кроватка Луцького району патрульні зупинили легковик Audi за порушення правил дорожнього руху.

Під час перевірки документів та спілкування із 41-річним водієм правоохоронці помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Пройдений тест на алкотестері показав 1,86 проміле.

Аби уникнути адміністративної відповідальності, керманич запропонував поліцейським «вирішити питання» на місці та, попри попередження про відповідальність за такі дії, поклав гроші у сумі 1500 гривень у службове авто.

Цей факт поліцейським вдалось зафіксувати на нагрудну бодікамеру. На місце події відразу викликали слідчо-оперативну групу для документування факту хабарництва.

Відомості за цим фактом будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 КК України. Разом з цим, за керування напідпитку на водія склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Це вже не перший адмінматеріал за аналогічне порушення. До того ж винуватець відомий як домашній кривдник, зазначили правоохоронці.

Нині справу по факту вирішуватиме суд.