Рятувальники Володимирського району отримали 32-метрову автодрабину та пожежну автоцистерну від британських волонтерів.

Про це у середу, 1 листопада, повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

«Завдяки клопіткій співпраці Володимирської міської ради, громадської організації «Об’єднання Активіст» із волонтерами Робертом Бернардом Френдтом та Морін Свон із Великої Британії рятувальники 3 Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС Волині отримали автодрабину та пожежну автоцистерну, що стануть неоціненною допомогою в рятувальних операціях та допомагатимуть рятувати життя людей», – йдеться у дописі.

За словами надзвичайників, автодрабина, яка має висоту 32 метри, є важливим і необхідним інструментом, оскільки вона дозволить ефективно та швидко проводити аварійно-рятувальні роботи та ліквідації пожеж в будь-якому місті чи населеному пункті.

Начальник ГУ ДСНС області Мирослав Демʼянчук подякував волонтерам та міській раді за допомогу в зміцненні матеріально-технічної бази волинських рятувальників.

«Ця допомога підвищує моральний дух рятувальників, надаючи їм відчуття важливості їхньої роботи та підтримки від влади та міжнародних партнерів», – зазначили у пресслужбі рятувальників.