Альона Горніч з села Соловичі стала дворазовою чемпіонкою на одному з найпрестижніших міжнародних турнірів. Спортсменка змагалася у дисципліні параармрестлінг і стала переможницею на обидві руки.

Про це повідомляє Турійська громада: сьогодення.

27–28 жовтня відбувся історичний момент у розвитку українського та світового армрестлінгу. Атлети майже зі всіх куточків світу вперше змагалися на престижному міжнародному турнірі – Всесвітніх іграх Єдиноборств, що проходив у Саудівській Аравії в м. Ер-Ріяд.

Читайте також: Завершилися змагання «Волинська осінь-2023»

У цих змаганнях в складі збірної України участь взяла і наша землячка, майстер спорту України Альона Горніч. Дівчина займається армрестлінгом з 2017 року.

У команді пара-спортсменів 21-річна спортсменка виборола дві золоті нагороди у дисципліні параармреслінг у категорії «Жінки. Боротьба стоячи».

«27 та 28 жовтня наші спортсменки боролися на ліву та праву руку відповідно. І в обидва дні — безперечна перемога наших спортсменок над суперниками із Африки, Грузії і також над спортсменками з України», — сказав керівник Житомирського регіонального центру «Інваспорт» Юрій Панасюк.