Минулої доби волинські рятувальники ліквідували чотири пожежі у Володимирському, Ковельському та Луцькому районах. Потерпілих та жертв немає.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Волині.

У селі Заболотці Литовезької громади на полі загорівся трактор. Горіння ліквідували рятувальники 18-ї ДПРЧ смт Іваничі. Причину встановлюють. Імовірно, пожежа виникла внаслідок займання кукурудзяного бадилля від нагрітого колектора.

Обідньої пори сталося загорання в дерев’яній господарській будівлі у селі Озютичі Затурцівської громади. Вогонь, що охопив перекриття, сягнув даху й поширився всередину будівлі, ліквідували рятувальники 15-ї ДПРЧ смт Локачі та працівники місцевої пожежної охорони села Війниця.

Вогонь знищив покрівлю й перекриття, пошкодив стіни та дрова. За попередніми даними, сталося коротке замикання електромережі.

Імовірно, з цієї ж причини загорівся міні-навантажувач у селі Небіжка Луцького району. Горіння ліквідували рятувальники 6-ї ДПРЧ Ківерців. Унаслідок пожежі знищено моторний відсік транспортного засобу.

О 16:25 надійшло повідомлення про пожежу в гаражі у селі Буцин на Ковельщині. На місці події працювали рятувальники 16-ї ДПРЧ смт Стара Вижівка та працівники місцевої пожежної охорони сіл Облапи й Сереховичі.

Як з’ясувалося, у гаражі загорівся легковий автомобіль, полум’я поширилося на будівлю. О 17:03 рятувальники локалізували горіння, о 17:40 ліквідували. Попередня причина пожежі – несправність електричної системи автомобіля.