Волинянина, який зберігав на складах близько 85 тисяч пачок підроблених цигарок та контрафактний алкоголь, оштрафували на 85 тисяч гривень.

Відповідний вирок виніс Луцький міськрайонний суд, про це повідомляють Волинські новини.

Як ідеться у матеріалах справи, уродженець смт Люблинець Ковельського району Станіслав Г. придбав у невстановлених осіб 13800 пачок цигарок «Прима Класична», 2500 пачок цигарок «MILANO», 23800 пачок цигарок «REDBOR». Попри те, що цигарки були без марок акцизного податку, чоловік збирався їх продати. Однак 13 липня минулого року на вулиці В. Кияна у Ковелі під час перевезення цигарок його зупинили патрульні.

Читати ще: На Волині викрили підпільний цех, де щодоби виготовляли до 20 000 пачок цигарок

Цього ж дня правоохоронці виявили на складах майже 85 тисяч пачок цигарок без акцизних марок, а також пакети зі спиртовмісними речовинами.

Дії волинянина кваліфікували за ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне придбання з метою збуту, зберігання з цією метою та транспортування незаконно виготовлених алкогольних напоїв та тютюнових виробів).

Під час досудового розслідування між прокурором та підозрюваним була укладена угода про визнання винуватості. Суд оштрафував злочинця на 85 тисяч гривень.