Уродженець Камінь-Каширщини 30-річний Андрій Вознюк відкрив у столиці власну адвокатську компанію.

Про це пише газета Полісся.

Нове адвокатське об’єднання «Вознюк і Туровський», створене за кращими міжнародними традиціями, спеціалізується на адміністративному та кримінальному праві, зокрема економічних злочинах, а за можливості допомагає військовим стосовно питань проходження служби. Наразі партнери планують відкрити окрему практику в цій сфері, адже захисникам та їхнім родинам досить часто потрібна кваліфікована правова допомога.

30-річний Андрій Вознюк має достатньо досвіду й постійних клієнтів, за плечима – робота у кількох адвокатських об’єднаннях та юридичній компанії «Міллер», заснованій популярним адвокатом Масі Найємом. Остаточне, давно омріяне, рішення розпочати свою справу молодий фахівець ухвалив за кілька днів до повномасштабного вторгнення росії. З початком війни це здавалося неможливим, проте нові умови життя країни довели: потреба в наданні правової допомоги й захисті прав нікуди не зникли, скоріше навпаки.

«Спочатку я навіть думав, що з практикою доведеться розпрощатися, бо якщо не зможу працювати в Україні, в Києві, то не хочу працювати ніде. Були думки пройти військову підготовку. Але з перших днів війни до мене почали звертатись по допомогу, роз’яснення з правових питань знайомі та колишні клієнти. Коли всім стало зрозуміло, що Україна переможе, з’явилася впевненість, що адвокатура буде й повинна працювати далі. До того ж бажання займатися улюбленою справою, бути максимально корисним та мати змогу допомагати дуже мотивувало. Впевнений, така потреба буде й після нашої Перемоги. Тому надалі продовжую займатися улюбленою справою та чим можу допомагаю для кращого майбутнього нашої держави, – затверджує свою позицію Андрій Вознюк. – Для мене адвокатура – це свідомий вибір завжди стояти на захисті прав та інтересів. Вибір, який я зробив на перших курсах навчання і жодного разу не сумнівався!».

Відтак у серпні минулого року у реєстрі юридичних осіб Києва з’явилася нова компанія АО «Вознюк і Туровський», а вже восени партнери розширили офіс. Зауважують, що ніякої реклами не робили – клієнтську базу сформували колишні замовники послуг та їхні рекомендації. Нині, крім нашого земляка і його компаньйона Віталія Туровського, об’єднання представляє ще одна досвідчена адвокатка з кримінального права та юристка, яка спеціалізується на допомозі військовим.