Обідньої пори в центрі Рожища навколішки зустрічали траурний кортеж з тілом бійця 79-ої гірсько-штурмової бригади Романа Васильовича Клеца.

Про це на своєму сайті повідомляє Рожищенська міська рада.

25-річний Герой загинув при виконанні бойового завдання із захисту Батьківщини поблизу населеного пункту Мар'їнка на Донеччині 18 лютого.

Віддати останню шану мужньому земляку прийшли рідні, друзі, представники влади, небайдужа громадськість.

Біля пам'ятного знака Борцям за волю та незалежність України священники Православної Церкви України відслужили громадську панахиду.

Далі шлях траурної процесії проліг у селище Дубище. Там у храмі Рівноапостольного князя Володимира було звершено чин похорону.

Біля труни Героя гірко плаче родина - мама, брат, молода дружина. Вони й нажитися не встигли, тільки будували плани на майбутнє, коли знову будуть разом. Він обіцяв обов'язково повернутися, бо покидав удома, в селі Ольганівка, де проживав останнім часом, найдорожче - маленьку доню та кохану дружину при надії.

Бог дарував Романові можливість побачити новонародженого синочка, потримати на руках, забрати дружину з пологового. Та недовгим виявилося їхнє сімейне щастя. Роман Клец знову повернувся у стрій, пішов захищати свою родину та рідну землю, і запевняв, що все буде добре. А кохана вірила йому, збирала кошти, аби придбати автомобіль для Романа та його побратимів, і сподівалася на зустріч.

Під звуки військового оркестру захисника України Романа Клеца, який поповнив Небесне воїнство, провадили до місця його останнього спочинку.