Міністерство внутрішніх справ України оголосило про формування восьми додаткових бригад Нацгвардії, Нацполіції та Державної прикордонної служби для остаточного вигнання ворога з української землі.

Про це повідомляє Волинська ОВА.

Кампанія рекрутингу «Гвардія наступу» спрямована винятково на найм вмотивованих людей, які добровільно записуються до тих бригад, що близькі їм за духом.

Для цього достатньо прийти у ЦНАП, де добровольцю пропонують 8 бригад на вибір, відповідно до його мотивації та поглядів. Для прикладу, це можуть бути «Сталевий кордон», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов».

На Волині робота з рекрутингу військовозобов’язаних для проходження військової служби у штурмових бригадах Національної поліції України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України організована у 6 ЦНАПах:

  • Департамент «ЦНАП у місті Луцьку» Луцької міської ради (м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 35);
  • Філія № 2 Департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Луцької міської ради (м. Луцьк, вул. Ковельська, 53);
  • Управління «ЦНАП» виконавчого комітету Ковельської міської ради (м. Ковель, вул. Незалежності, 73);
  • Управління «ЦНАП» виконавчого комітету Володимирської міської ради (м. Володимир, вул. Устилузька, 17);
  • ЦНАП Камінь-Каширської міської ради (м. Камінь-Каширський, вул. Ковельська, 16);
  • Відділ «ЦНАП» виконавчого комітету Маневицької селищної ради (смт Маневичі, вул. 100-річчя Маневич, 34 А).

Також, щоб приєднатися до «Гвардії наступу», можна подати анкету на сайті storm.mvs.gov.ua, де представлені всі бригади, що комплектуються. Або інший варіант – зателефонувати на гарячу лінію (080 010 00 20), де можна проконсультуватися та дізнатися, куди прийти.