У неділю, 5 лютого, НЕК «Укренерго» встановлено ліміт споживання електричної енергії на території Волинської області з 16:00 по 20:00 – у цей час будуть застосовуватись графіки погодинного вимкнення електроенергії.

Про це повідомляє ПрАТ «Волиньобленерго».

Величина доведеного ліміту з 16:00 до 20:00 в середньому становить 60% від необхідної для повноцінного електрозабезпечення області.

Застосування графіків погодинного вимкнення у інший час доби можливе у разі зміни НЕК «Укренерго» лімітів потужності на Волинь у певні години протягом дня з метою збалансування об'єднаної енергосистеми України, аби не допустити аварій на обладнанні.

ПрАТ «Волиньобленерго» відповідно до доведених величин споживання розробило графіки погодинного вимкнення електроенергії 5 лютого по районах обслуговування філій Товариства. Ситуація динамічна - можливі екстрені відключення поза графіком у разі, якщо у НЕК «Укренерго» буде необхідність збалансувати енергосистему. Час відключення та відновлення електропостачання може відрізнятись від заявленого у графіку на 10-20 хвилин. Таке відхилення пов'язане із технологічним процесом перемикання черг службами «Волиньобленерго».

Дізнавайтесь причину, час початку та завершення перерви в електропостачанні за вашою адресою в режимі реального часу у розділі «Актуальна інформація про час початку та закінчення перерви електропостачання».

Із графіками можна ознайомитися, натиснувши на відповідний район/філію ⤵