У вівторок, 7 лютий, пообіді патрульні прямували на виклик про дорожньо-транспортну пригоду на Київському майдані у Луцьку. Там водій Volkswagen здійснив зіткнення з Opel.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Однак, не доїхавши до місця автопригоди, на проспекті Волі вони помітили Volkswagen зі значними механічними пошкодженнями. За орієнтуванням автомобіль був схожий на той, що зник з місця ДТП.

Поліцейські вирішили зупинити транспортний засіб, проте водій на вимогу патрульних не зупинився та збільшив швидкість. Шляхом блокування авто вдалося зупинити на вулиці В'ячеслава Хурсенка.

Водієм виявився 30-річний житель області. Під час спілкування патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд на місці події, і прилад Drager показав результат в 1,32 проміле.

На керманича склали кілька протоколів, зокрема за ст.130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило механічні пошкодження транспортних засобів) КУпАП та інші адміністративні матеріали згідно із вчиненими правопорушеннями. Автомобіль було доправлено на штрафмайданчик.