У перші дні війни працівники м’ясного павільйону на Привокзальному ринку взялись допомагати, чим можуть, нашим захисникам.

Організатор цієї справи пані Валентина каже, що дуже хотілось бути корисною – приготувала паштет, але не знала, куди його віднести, щоб доправити солдатам. Як часто буває, допоміг випадок – познайомились з представниками транзитного центру гуманітарної допомоги, що діє у Палаці учнівської молоді. Його волонтери координували доставку необхідних речей, продуктів на фронт. І так розпочалась їх співпраця, – йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Це надзвичайні люди. У них стільки світла, добра. Коли б не звернувся, ніколи не відмовлять, часто самі телефонують, перепитують, що вони можуть зробити Хочеться їх всіх обійняти і просто подякувати за те, що вони у нас такі є, – з неймовірною теплотою і любов’ю про своїх партнерів розповідає Інна Третяк, директор центру соціальних служб.

За словами підприємців, найбільше хлопці полюбляють козацьке сало, яке вони готують за своїм спеціальним рецептом – з часником, гірчицею, приправами. Сьогодні там, на передовій, військові менше потребують продуктів, бо мають хороше харчування, усього вистачає, але від ковельського сала не відмовляються.