Лучанин Андрій Протасюк здобув перемогу на Чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств ММА серед молоді та дорослих-2023, який відбувся в Полтаві.

Про як проходили змагання, про свою перемогу та підготовку до подальших змагань в етері ГІТу розповів майстер спорту, переможець чемпіонату України зі змішаних єдиноборств Андрій Протасюк.

Андрій поділився враженнями від поєдинку:

«Змагався я двічі, вийшов відразу в півфінальний поєдинок, бився за вихід в фінал. В фіналі зустрівся зі спортсменом з Харківщини, якого вдалося перемогти. Неочікував, що так швидко, але як сталось, так сталося. Десь приблизно на другій хвилині першого раунду вдалось отримати перемогу».

Також поділився чи з самого початку був готовий перемагати:

«Перший поєдинок дав зрозуміти, що треба краще налаштуватися на поєдинок — це я і зробив. Налаштовувався, впевненість в собі підняв, пішов і виграв».

Ці змагання дають змогу потрапити в збірну України зі змішаних єдиноборств та представляти нашу країну на Чемпіонаті Європи.

Зі слів Протасюка, всіх учасників збірної він знає, бо тренуються разом, тому готові і вмотивовані гідно представляти Україну на міжнародній арені.

Більше дивіться у відео: