Поточні ремонти дорожнього покриття вулиць планують цьогоріч здійснити в Маневичах Камінь-Каширського району.

Про це йдеться на сайті державних закупівель, де відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради оголосив торги на відповідні роботи. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 26 квітня, пишуть "Волинські новини"

Відремонтувати мають покриття на вулиці Північній (очікувана вартість – 1,713 мільйона гривень), на вулиці Західній (1,322 мільйона гривень), на вулиці Андрія Снітка (647 тисяч гривень) і на вулиці Грибній (1,615 мільйона гривень).

Роботи на вулицях Північній, Західній та Грибній включатимуть виправлення профілю дороги з додаванням щебенево-піщаної суміші, улаштування покриття з гарячої дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, улаштування в’їздів у двори, планування площі узбіччя.

Своєю чергою, на вулиці Андрія Снітка передбачено засипання ям щебенево-піщаною сумішшю, улаштування покриття з гарячої дрібнозернистої асфальтобетонної суміші та планування площі узбіччя.

Ремонти на згаданих вулицях у Маневичах мають закінчити до 30 червня 2023 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме три роки.

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг у Волинській області оголосила тендер на поточний ремонт дороги державного значення Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ. Ідеться про ремонт траси на ділянці 8,15-13,05 кілометра, що орієнтовно біля Ківерців.