У Володимирі влада обіцяє виділити кошти 55-му батальйону ТрО, який нині виконує завдання в зоні бойових дій і підтверджується недостатнє забезпечення воїнів.

Про це йшлося на оперативній нараді у міськраді Володимира, передає "ВолиньUA"

Кошти, які депутатський корпус Володимира виділяв на ці потреби батальйону як субвенція державному бюджету, не освоєні. Тому на цьому тижні буде прийнято рішення про скликання іще однієї позачергової сесії Володимирської міськради, попередньо у п’ятницю.

Уже погоджено з Нововолинською міською радою питання передачі їм коштів, на які буде закуплено те, що потрібно нашим воїнам: дрони двох типів, зарядні прилади, приціли, тепловізори, рації. У міській раді Нововолинська, з огляду на те, що цей військовий підрозділ зареєстрований саме там, готові закупити усе необхідне і спільно з Володимир-Волинською громадою передати на Схід, щоб наші хлопці були забезпечені на рівних з противником.

Нагадаємо, дружини військовослужбовців 100-ї окремої бригади 55-того батальйону з міста Володимира та Нововолинська вимагають забезпечити своїх чоловіків необхідною амуніцією та озброєнням. Як розповідають жінки, військових мають переводити на передові позиції фронту, але не забезпечили необхідною технікою та озброєнням відповідно до бойових умов.

Жінки звернулися до місцевої та військової влади Володимира та Нововолинська, щоб вирішили цю проблему. За минулий рік у Володимирі був найбільший бюджет за рахунок утримання військових частин.

Чому виникла проблема із забезпеченням, які потреби у військових зараз, чи звертались на міських голів Володимира та Нововолинська, що вони відповіли, на що збирали своїми силами, з якою проблемою зіткнулися бійці на місці, розповіли дружини військовослужбовців: