У Камені-Каширському запрацювала перша в районі соціальна перукарня від Товариства Червоного Хреста України, у якій надаватимуть послуги представникам незахищених верств населення за мінімальні благодійні внески.

До цього роботу подібного закладу в місті запустив терцентр соціального обслуговування, однак він розрахований на дещо інший перелік пільгових категорій осіб, - пише газета Полісся.

Як повідомляють волонтери Камінь-Каширської РО ТЧХУ, скористатися послугами соціальної перукарні можуть внутрішньо переміщені особи, особи з інвалідністю, одинокі, родини зниклих безвісти або загиблих на війні. Загалом у цьому переліку налічується близько 700 таких осіб на місцевому рівні. Хоча не відмовлятимуть тут навіть тим, хто прибуде з іншого району.

Дарувати людям красу взялася місцева перукарка Інна Митчик: «Робимо стрижку, миття, фарбування та тонування волосся. Загалом – усі послуги, що і в інших перукарнях. Фарбування здійснюємо виключно засобами, принесеними клієнтом. Для пільгових категорій осіб усі маніпуляції безоплатні, вони вносять лише у скриньку благодійні внески на власний розсуд. Однак зачіски будемо робити не лише їм, а й усім охочим громадянам за звичними фіксованими цінами. Лише за перший тиждень до нас завітало два десятки людей, переважно чоловіки. Бачимо, що дійсно є потреба у функціонуванні такого закладу».

До слова, розташована соціальна перукарня по вулиці Шевченка, 10. Це приміщення Камінь-Каширського райвідділу ДРАЦС, вхід із внутрішнього двору, від парковки.

Графік роботи – з 10 до 16 години, з понеділка по п’ятницю.

Аби не чекати в чергах, клієнтам варто попередньо записуватися на прийом за номером телефону 093 211 26 10.