«Ігри нескорених» вперше відбулися у 2014 році, засновником вважається британський принц Гаррі. Починаючи з 2017, на естафетах представлені і українські ветерани.

Цьогоріч змагання складалися з таких видів спорту: плавання, стрільба з лука, пауерліфтинг, легка атлетика, веслування на тренажері, велоспорт, волейбол сидячи, баскетбол на візках, настільний теніс.

Де і коли відбувався турнір, в яких видах спорту волинянин приймає участь та чи була конкуренція на іграх розповів в прямому етері ГІТу учасник відбору на «ігри нескорених – 2023» Микола Чабанчук.

«Ігри відбулися у Львові з 29 по 30 квітня, конкуренції не було в принципі, суть – показати себе, перебороти власні вади, біль і хоча б фінішувати, тому скоріше це були ігри, а не змагання, конкуренції як такої не було. Важливу роль відіграє психологічний стан, як ми спілкуємося з усіма, підтримка один одного спортсменів, проходимо різні інтерв’ю, тести і те, як сам вид спорту може нам допомогти повернутися до нормального життя або принаймні пристосуватися. Адаптивний вид спорту, змагання може нам допомогти в реабілітації.», – розповів спортсмен.

Деталі в якому виді спорту брав участь Микола Чабанчук, дізнавайтеся у відео.