У Головному управлінні Держпродспоживслужби на Волині до Дня вишиванки організували тематичну виставку авторських робіт директора лабораторії Володимира Коцюбинського.

Про це повідомили у фейсбук-сторінці усправління.

Працівники управлінння доєдналися до флешмобу серед територіальних органів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів і організували тематичну виставку «Код нації». 


На ній представлено авторські роботи директора Волинської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимира Коцюбинського, який має особливе хобі – вишивання.  

Його доробок налічує більше 100-та робіт, серед яких вишиті сорочки, сукенки, картини та ікони. Пан Володимир вишиває змалку, уміння передалося, розповідає, від мами.

Вишивання в родині Коцюбинських – сімейне захоплення, адже має хист до цієї справи і дружина пана Володимира, і дев’ятирічний син. 

У робочому кабінеті Володимира Коцюбинського – ікона Святого Миколая – поркровителя міста Луцька, вишита власноруч. Колеги захоплюються його роботами, багатьом він подарував свої праці.

Автор вишиванок каже, що рукоділля заспокою та відволікає. Раніше, зізнається, брався за нитку ще вдосвіта – о 4 годині ранку, а на 8 йшов на роботу.

Нині, ж каже, бракує часу на вишивання, однак після Перемоги обіцяє вишити картину, яка символізуватиме найважливішу для України подію.