Відомий український співак Monatik (справжнє ім'я — Дмитро Монатик) випустив україномовну версію хіта «То. от чего без ума». Тепер пісня матиме назву «Те, від чого без тями»

Прем’єра нового варіанту треку відбулася на його Youtube-каналі, передає «Еспресо.Захід«.

«Артист та композитор Monatik продовжує презентувати відремонтовані версії своїх легендарних композицій. Після надзвичайно вдалої презентації своїм фанам композиції «Кожний раз» музикант у своїх соціальних мережах запитав: «На ремонт якої пісні Ви чекаєте найбільше?». Лідируючою відповіддю стала сьогоднішня прем’єра!» - йдеться у підписі під відео.

Також »ремонту» піддався і кліп до пісні «Те, від чого без тями».

«Працюючи над перекладом я постійно задавав собі питання: «Чи на часі ця емоція?» Але врешті-решт збагнув, що сьогодні проживаю кожен день, як останній. Адже завтра можу не прокинутись. Розумію це, змирився з цим. Тому сьогодні зашиваю душу завдяки музиці. Бо завтра душа знов може порватися вщент, але ми знову будемо робити все, щоб її врятувати та полагодити. Танцювати, як в останній раз. Насолоджуватись моментом, як в останній раз. Бути сильними духом на зло ворогу! Як писала Леся Українка «…щоб не плакать, я сміялась». Щоб з глузду не зійти - я роблю все, що можу, що в моїх силах. Наче востаннє. Можливо, зовсім скоро всі мої переживання до мене повернуться, але прямо зараз… нехай нічого не бентежить нас!!! (Хоча б ці три з половиною хвилини)», - зазначив сам Monatik.

Довідково. Дмитро Монатик, сценічний псевдонім MONATIK (народився 1 квітня 1986 року у Луцьку) — український співак, танцюрист, автор пісень, саундпродюсер, композитор, учасник шоу »X-Фактор», »Танцюють всі!» та «Зірковий ринг», суддя танцювального шоу »Танці з зірками» та тренер вокальних шоу »Голос. Діти» та »Голос країни». Заслужений артист України.