Цього року в селах Луцької міської територіальної громади проведуть низку ремонтів доріг. Планують оновити покриття на вулицях у Княгининку, Дачному, Зміїнці та Прилуцькому.

Торги на поточні ремонти на сайті держзакупівель оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції від учасників приймають до 23 травня, - пише ІА Волинські новини.

У Княгининку відремонтують вулицю Ранкова (очікувана вартість поточного ремонту – 2,74 мільйона гривень), у Зміїнці – вулицю Квіткова (1,645 мільйона гривень), у Прилуцькому – вулицю Молодіжна (3,82 мільйона гривень), а в Дачному – вулицю Миру (1,4 мільйона гривень).

Поточний ремонт вулиці Ранкова у селі Княгининок включатиме профілювання щебеневих доріг, улаштування підстильних та вирівнювальних шарів основи із щебеню, укладання щебеневих покриттів або основ із напівпросочуванням бітумною емульсією, улаштування тонкошарового покриття, укріплення узбіччя щебенево-піщаною сумішшю.

На вулиці Квіткова у Зміїнці виконають наступні роботи: улаштування підстильних і вирівнювальних шарів основи з щебеню, укладання щебеневих покриттів або основ із напівпросочуванням бітумом, улаштування тонкошарового покриття та укріплення узбіччя щебенево-піщаною сумішшю.

У Прилуцькому на вулиці Молодіжна, відповідно до технічної специфікації, улаштують шари основи зі щебеню, укладуть щебеневе покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією, улаштують дорожні корита та одношарові основи зі щебеню, а також тонкошарове покриття та укріплять узбіччя.

У Дачному на вулиці Миру запланували такі роботи: влаштування одношарових основ із щебеню, укладання щебеневих покриттів або основ із напівпросочуванням бітумною емульсією, улаштування тонкошарового покриття, укріплення узбіччя щебенево-піщаною сумішшю.

Усі ремонтні роботи хочуть закінчити до 15 листопада цього року.

Гарантійний термін на виконані роботи в селах громади буде становити три роки.