У Луцьку, на вулиці Кравчука, місцеві скаржаться на височенні кущі, які більші навіть за пішоходів. Жителі просять, аби насадження підрізали, бо вони заважають автомобілістам.

Про це йшлося під час сесії міськради.

Депутат від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик направив запит очільнику Департаменту житлово-комунального господарства Миколі Осіюку з проханням постригти ці кущі, адже їхні розміри створюють аварійну ситуацію на дорозі.

«Між будинками на Кравчука, 18, та Кравчука, 20, ростуть кущі вище людського зросту. Територія належить місту. Скоро в тих кущах заведуться якщо не диверсанти, то вовки точно. Ці кущі зменшують оглядовість виїзду з прилеглої території під’їзду №1 будинку на Кравчука, 18, чим створюють аварійну ситуацію для учасників дорожнього руху. Тому дуже прошу, будь ласка, пострижіть вже ці багатостраждальні кущі!» – заявив депутат.

За його словами, він неодноразово писав, телефонував та звертався до директора Департаменту ЖКГ, проте результату досі немає. Хоча міська рада й виділила на догляд за насадженнями мільйони гривень.