Щоб уникнути відповідальності за скоєння ДТП напідпитку, водій пропонував патрульним хабар .

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції у Волинській області.

«Це було у четвер, близько 21-ї години. Екіпаж отримав повідомлення, що на вулиці Олексія Шума у Луцьку сталася автопригода. Патрульні вирушили на місце події, де з’ясували, що дорожньо-транспортну пригоду вчинив водій автомобіля Volkswagen Transporter. Останній не стежив за дорожньою обстановкою та, здійснивши наїзд на паркан, в’їхав у двір приватного будинку.», - йдеться у повідомленні.

Коли патрульні прибули на місце події, то виявили, що керманич має ознаки алкогольного сп’яніння. Це підтвердив і прилад Drager, який показав, що у видихуваному повітрі чоловіка міститься 2,53% проміле алкоголю.

Патрульні взялися складати адмінматеріали на водія, однак він почав пропонувати їм неправомірну вигоду. Попри неодноразові попередження про кримінальну відповідальність громадянин продовжував свої неправомірні дії та поклав до службового авто дві купюри номіналом 500 гривень.

На місце події охоронці порядку викликали слідчих і таки склали на керманича два протоколи: за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.