Тетяна Лавриненко переїхала до Луцька з Харкова. В обласному центрі Волині жінці довелося почати життя спочатку, без вибухів за вікном, у новому оточенні.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу, - пише ВСН.

Харків 24 лютого 2022 року з рідного улюбленого міста став для Тетяни Лавриненко місцем випробування та страху. Те, що пережила тоді родина, важко описати словами.

«Це було дуже страшно і стіни здригались… Чоловік у другий день повномасштабного вторгнення пішов в ТРО і ми лишились з собаками і котами. Там важко знаходитись, ти весь час чуєш вибухи і так 12 разів за ніч це дуже важко», - пригадує жінка.

Не вагаючись, на початку березня родина збирає речі та виїжджає з міста. Перше, що згадує Тетяна – довгий маршрут трамваєм по місту, аж поки їх не зустріли. А далі нескінченні очікування перемоги.

«Я не зрозуміла, що буду тут жити. Я думала, що тут на два тижні і поїду додому. Тож перші три місяці були одні сльози», - додає переселенка.

Стрес, страх, постійне відчуття небезпеки і хвилювання, це те, що постійно було в душі і цей біль не вщухає.

«Це неможливо зрозуміти тим, хто там не був, тому що тебе нудить, у тебе все всередині скручується. Це такий стрес... Ти робиш якісь прості дії: мозок каже взяти ручку, ти її береш, ти не можеш спланувати, ти просто виживаєш», - ділиться пережитим Тетяна Лавриненко.

Почати життя спочатку без вибухів за вікном допомагав Луцьк і нове оточення.

Детальніше - відео.