Популярний український співак Володимир Дантес записав свій новий хіт «Чуєш» у Нововолинську. Зараз пісня займає перше місце у трендах ютубу.

Про це він розповів на своїй сторінці в інстаграмі, – передає ВСН.

Співак розповів, що приїжджав у Нововолинськ до свого друга, теж музиканта та саундпродюсера, Ігоря Кириленка.

«Рік тому я сидів і вчився грати на гітарі «All my loving» The Beatles. Бо під час повітряної, я сидів у сховищі де гуляв тіктоком, а там побачивши якихось хлопців, що дуже круто співають цю пісню. Потім, погані думки (через обстріли) почали поглинати мене і я просто бринькав акорди. І в голові крутилося слово Чуєш. Бо мені дуже подобається.
Усі, як і я, коли переходять на українську, багато використовують це слово. Бо воно смачне. І я співав просто все, що в голову лізло і що легко римувалося, типу, липень на дворі липне до спини. Настрій став одразу класним. Усмішка з’явилася. Я відправивши Ігорю Клименку, він одразу зробив з неї конфету. Додавши зовсім інші фарби своїм аранжуванням. Потім, приїхавши до нього в Нововолинськ, у камірчиній дк, накидав інший куплет за хвилину, а Ігор накидував різних звуків і нових рішень звучання. Ми сміялися, були як діти, бо пісня ця, як пігулка від суми», – написав Володимир Дантес.

Зазначимо, співак Володимир Дантес представив нову пісню «Чуєш» та кліп до неї 17-го червня. Зараз пісня займає першу позицію у вкладці «Популярне» в ютубі, а кліп переглянули понад 542 тисячі користувачів.