На передову воїнам з Волинської бригади доставили квадрокоптери, тепловізори, позашляховик, автозапчастини засоби гігієни та продукти харчування.

5 квадрокоптерів DJI Matriсе 30T в комплектації з тепловізорами закупив та особисто привіз в Україну постійний благодійник - голова Ради сертифікації лісів Латвії Маріс Лиопа.

І це вже не вперше українські військові отримують таку необхідну та вартісну підтримку від латвійського волонтера - не так давно на передову передали 4 таких квадрокоптери, - йдеться на фейсбук-сторінці Поліського лісового офісу.

«Позашляховик, автозапчастини та інші розхідники, необхідні для виконання бойових завдань, а також засоби гігієни та продукти харчування зібрали лісівники Волині та Рівненщини з допомогою благодійного фонду «Лісівник Волині». Щомісяця для колективів філій та Поліського лісового офісу відрахування одноденного заробітку на потреби ЗСУ є гарною постійною традицією», - йдеться у дописі.

Працівники волонтерського хабу, який на базі спочатку Волинського ОУЛМГ, а тепер Поліського офісу діє з першого дня повномасштабної війни, уже доставили все це воїнам 14-ї ОМБР ім. князя Романа Великого та волинської «сотки».

«У хлопців гарний бойовий дух. Як і завжди. Тримаються самі і надійно тримають бойові позиції. У них атмосфера, яка надихає. Кожного разу дивуємося їхній силі та витримці. Неймовірна вдячність та гордість - ті почуття, які огортають кожного разу, коли ми приїздимо у гарячі точки. Такого братерства, взаємопідтримки та відповідальності за інших нам усім треба повчитися», - ділиться враженнями волонтер Микола, який постійно разом із колегами за кермом волонтерського лісівничого буса, брендованого написом #З_теплом_до_армії, долає тисячі кілометрів гарячими точками рідної країни.