На ремонт ліній вуличного освітлення по вулиці Ковельська та Шевченка, що у райцентрі, з міської казни виділили 100 тисяч гривень.

Як повідомив начальник управління капітального будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства Камінь-Каширської міської ради Микола Шворак, старі електроопори, що слугують місту вже кілька десятків років, прийшов час замінити повністю на нові, - пише газета Полісся.

Аварійні електричні стовпи не підлягають реконструкції, адже мають численні тріщини та сколи. Найнебезпечнішими є ті, де стирчить оголена арматура. Тож конкретно по Ковельській проведуть роботи із переобладнання існуючої лінії електропередач.

"Загалом переважна більшість конструкцій у місті, що не виконують своєї функції, потребують заміни. Мова йде про такі, що значаться на балансі управління КБ. Є нагальна потреба оновити електроопори і по вулиці Миколи Цюрика та інших частинах райцентру. Втім, аби визначити суму коштів, що знадобиться на демонтаж та їх встановлення, необхідно провести детальне обстеження аварійних опор із подальшою заміною. На це, безперечно, знадобляться сотні тисяч гривень додатково", - йдеться у повідомленні.

Крім того, в населених пунктах громади заплановано встановлення вуличних автономних ліхтарів для освітлення пішохідних переходів в межах доріг обласного підпорядкування. Для цих потреб виділили субвенцію з обласного бюджету в сумі двісті тисяч гривень.