Сопілкар з гурту Kalush Orchestra Віталій Дужик покликав заміж свою дівчину Євгенію Мазуренко. Учасник колективу, який виграв "Євробачення-2022", зробив пропозицію прямо на сцені.

2 червня український гурт дав благодійний концерт у польському місті Лодзь. Під час виступу 22-річний Дужик запросив кохану на сцену та романтично попросив її руки. Тримаючи букет квітів музикант став на коліно і сказав: "Ти найпрекрасніша і найвеселіша дівчина у світі, з якою я хочу бути все життя. Вийдеш за мене?".

Дівчину зворушив красивийй жест хлопця і вона сказала "так". Глядачі у залі привітали пару гучними оплесками. Зворушливий момент зняли колеги з Kalush Orchestra та опублікували в Instagram.


Віталій на своїй сторінці зізнався, що безмежно кохає Євгенію, і що цей момент вони запам'ятають на все життя. Новоспечена наречена показала фото обручки і написала: "Я сказала "так". Щаслива".


Віталій Дужик народився на Волині, але нині мешкає у Києві. Учасником Kalush Orchestra він став у 2021 році як мультиінструменталіст. Він грає на дрімбі, варгані, окарині, фортепіано, дудках, ріжках, а також поєднує гру на сопілці та бітбокс.

У тому ж році Віталій Дужик разом із Євгенією Мазуренко засновував фолк-дует Non-trivial, який із піснею "Лебедонька" отримав три "так" від суддів талант-шоу "Україна має талант".


У 2022 році пара створила новий гурт Etno Gen, до якого приєднався гітарист Сергій Радіон. Нині Дужик поєднує роботу у трьох музичних проектах.