Днями у Центрі культури та дозвілля Каменя-Каширського свою витончену манеру виконання пісень презентувала уродженка села Брониця, заслужена артистка України Інна Зінчук.

Творчий доробок молодої співачки налічує близько сотні пісень, серед яких є відомі перлини світової класики, українські народні та естрадні твори. Родзинка репертуару вокалістки — її авторські ліричні композиції. Попри насиченість співочо-театрального життя, обдарована виконавиця не втрачає зв’язків з малою батьківщиною.

Цього разу зустріч із земляками Інна Зінчук влаштувала публічно ще й з корисною метою, аби в рамках благодійного концертного туру зібрати кошти для Збройних сил України. За лаштунками співачка поділилася з «Поліссям», як вдається займатися творчістю та бути ефективною у волонтерстві під час боротьби українців з російською ордою за свою волю та незалежність.

Війна застала мене в період гастролей у Миргороді. Напередодні запланованого концерту я відчувала невідому раніше мені тривогу в серці. Тож, коли почалася повномасштабна війна, відверто скажу, що розгубилася і втратила будь-яку мотивацію та натхнення до написання текстів пісень. Упродовж тривалого періоду я взагалі не могла зронити жодного рядка пісні вголос. Навіть не припускала, що стану корисною у найважчий момент для всіх українців, використовуючи свою діяльність. Водночас маю досить багато друзів і добрих знайомих, які за покликом душі пішли до війська і їхні поради та настанови щодо можливості підтримки солдатів, власне, за допомогою творчості, стали для мене стимулом змінити ставлення до сьогодення. Так, піднімаючи моральний дух Сил оборони та цивільних, ми з командою організували концертний тур. Особливо ефективним є те, що завдяки виступам нам вдається забезпечити наших захисників необхідним на фронті спорядженням, часто дороговартісним обладнанням. У концертній програмі поєдную патріотичний репертуар із відомими класичними творами, експериментую із виконанням зарубіжних композицій. Нові авторські пісні військової тематики якраз у процесі створення, — розповіла співачка.

У 2018 році Інна Зінчук отримала звання заслуженої артистки України. На той час у свої 22 роки вона була наймолодшою володаркою титулу в нашій державі. Маючи досягнення у вокалі, пані Інна здобуває акторську майстерність та досвід у театрі «Свічадо». Його колектив виступає з виставами доброчинного напряму, а відтак, виручені кошти із продажу квитків також спрямовують на підтримку армії.

Після гостинного прийому у Камені-Каширському в рамках благодійного туру співачка відвідає Трускавець. Не виключає можливості відновити гастролі за кордоном, де на концертах зі своїми авторськими композиціями ще до війни її радо зустрічали українські іммігранти.