У Черевасі в останню земну дорогу провели загиблого воїна – Сергія Коська .

Про це повідомили у Маневицькій селищній раді.

«Сьогодні Маневицька громада у жалобі проводжала до місця вічного спочинку гідного сина України, уродженця села Череваха Сергія Коська. Сергій Анатолійович став на захист України на початку березня 2022 року, службу проходив у 14-ій окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого. 16 липня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України на Харківщині в результаті ворожого обстрілу загинув.
Без батька залишилася піврічна донечка. Згорьована мама, дружина, родина, друзі, односельчани… Біль… Сум… Розпач… І сотні людей, які прийшли попрощатися з воїном, який віддав своє життя за вільну, незалежну і соборну Україну.
Учора жителі стоячи на колінах зі сльозами на очах зустрічали 30-річного бійця, який на щиті востаннє повертався до рідного дому. Чин похорону звершили духовенство громади у Свято-Георгіївському храмі. Поховали українського захисника на місцевому кладовищі у рідній Черевасі під звуки Державного Гімну України з усіма військовими почестями.
У цей важкий, сповнений тугою і жалем час співчуваємо родині загиблого та віддаємо шану Його героїчному подвигу! », - йдеться у повідомленні.

Вічна слава і спокій Герою!