На Волині судили 17-річного хлопця, який побив двох поліцейських біля бару. Хлопець відбувся іспитовим терміном.

Відповідний вирок ухвалив Камінь-Каширський районний суд, пишуть ІА Волинські новини.

Злочин трапився у п'ятницю, 7 квітня у селі Видричі Камінь-Каширського району.

Близько 23:00 біля бару «Чорний Кіт» уродженець села Велимче вдарив сержанта поліції кулаком у плече, від чого той впав на землю.

Після цього схопив слідчу Камінь-Каширського РВП ГУНП у Волинській області за одяг та штовхнув її на паркан, вдаривши по нозі. Обоє поліцейських отримали легкі тілесні ушкодження.

У матеріалах справи вказано, що обвинуваченому – 17 років, він проживає разом з батьками, братами, невісткою та племінницею.

У 2023 році закінчив Велимченський ліцей, де мав проблеми з поведінкою та спілкуваннім з товаришами, має середній рівень інтелектуальних здібностей.

За весь час навчання проявив себе як недисциплінований учень, систематично не виконував домашні завдання, неодноразово поведінка розглядалася на засіданнях ради профілактики.

Проте хлопець так і не змінювався, хоча батьки регулярно спілкувалися з класним керівником та з розумінням сприймали рекомендацій.

Під час розгляду справи дебошир визнав свою вину. Він розповів, що того вечора поблизу бару разом зі знайомими вживали спиртне.

Пізніше з місцевими хлопцями відійшов, а коли повернувся, то побачив, як поліцейські виводили з бару знайомого у кайданках. Чоловік зазначив, що після цього він нічого не пам’ятає.

Однак він не оспорював того факту, що завдавав ударів поліцейським, адже про це йому говорили знайомі, також він бачив відповідне відео, яке йому показували слідчі.