Підрозділи волинської бригади тероборони не втратили жодного окопу, а на деяких ділянках пішли вперед і зуміли покращити наше тактичне положення, вибивши росіян з п’яти позицій.

Про це розповів командир 100 окремої бригади сил територіальної оборони ЗСУ полковник Руслан Ткачук для Military Media Center.

Він каже, що підрозділи Волинської бригади тероборони вже чотири місяці виконують бойові завдання на Лиманському напрямку, де зараз росіяни перейшли в наступ. Ворог застосовує всі наявні засоби вогневого ураження: артилерія всіх найменувань та калібрів, танки, авіація, ударні безпілотники і, звісно, регулярні піхотні штурми.

«Однак, підрозділи бригади не втратили жодного окопу, а на деяких ділянках пішли вперед і зуміли покращити наше тактичне положення, вибивши росіян з п’яти позицій.
Моя бригада на 90% складається з добровольців. Це максимально свідомі та вмотивовані люди, які прийшли до війська захищати свій дім, своїх рідних та нашу Україну. І хоча більшість із них військового досвіду не мали, проте бажання нищити ворога допомогло їм швидко опанувати військову справу.
Нам вдалося витримати перші важкі бої на Донбасі, згуртуватися і стати одною командою. Особовий склад має впевненість у власних силах і знає, що може виконати бойове завдання, яким би важким воно не було.
У мене немає сумнівів у нашій Перемозі! Та коли це станеться, часу розслаблятися не буде. Маючи такого сусіда як росія, напоготові ми маємо бути завжди. Однак, я впевнений, що Свободу та Незалежність в українців уже не забрати нікому!» – йдеться у повідомленні.