27 липня у Володимирі попрощались із полеглим у бою за незалежність та територіальну цілісність України військовослужбовцем Романом Нікітіним.

В останню дорогу Героя проводжали живим коридором на вулицях, якими пролягав шлях траурного кортежу – містяни з синьо-жовтими прапорами віддали шану земляку, стоячи навколішки, - повідомили у Володимирській міській раді.

Роман Нікітін народився 21 грудня 1975 року у селі Заріччя. З 2021 року служив у Збройних силах України за контрактом, тож від початку повномасштабного вторгнення молодший сержант мужньо виконував бойове завдання із відсічі збройної агресії рф. Загинув внаслідок бойових дій 22 липня. У Романа залишилась дружина та сестра.

Чин похорону загиблого воїна відбувався у Василівській церкві, де зібрались його рідні, друзі, побратими, представники місцевої влади та небайдужі мешканці громади.

«Особисто знав загиблого Романа, як доброго, чутливого та життєрадісного чоловіка, який завжди був готовий допомогти ближньому. Він вирішив піти до війська, аби захистити свою родину, свою землю від ворога, із твердим наміром повернутися із перемогою. На жаль, за це він віддав своє життя, поповнивши ряди Небесного війська. Щирі співчуття родині від імені усієї громади. Наше завдання – пам’ятати подвиг Романа і підтримувати його родину в скорботі», – зазначив міський голова Ігор Пальонка у прощальному слові.

Поховали Юрія Нікітіна з усіма військовими почестями на кладовищі у селі Руснів.

Редакція ГІТу висловлює співчуття родині загиблого. Вічна шана і слава Герою!