Відійшла у Вічність висококваліфікована спеціалістка Волинської торгово-промислової палати, мудра наставниця та доброї душі людина – Лариса Степанівна Матвійчук.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці установи.

«Лариса Степанівна була не тільки видатним фахівцем у сфері митно-брокерських послуг, але й неймовірно приємною, щирою, товариською, мудрою людиною. Її підтримка та допомога не мали меж, і кожен завжди міг покластися на неї у будь-який час. У великому серці Лариси Степанівни було місце для кожного.
Сьогодні ми разом тужимо за втратою такого незамінного співробітника та прекрасної людини. Спогади про Ларису Степанівну лишаться у наших серцях назавжди, нагадуючи нам про її доброту, мудрість та великий внесок у наше життя.
У цей скрутний час, дозвольте висловити наші щирі співчуття рідним та близьким Лариси Степанівни. Ми разом з вами з болем переносимо цю важку втрату. Нехай спогади про її світлу душу допоможуть вам зберегти сили у цей складний період. Лариса Степанівна завжди залишиться з нами у спогадах, у наших серцях і у кожній справі, яку ми разом здійснимо. Нехай вічний спокій супроводжує її душу», - пишуть колеги.

.