Конфлікт виник під час гуляння 1 серпня близько 20 години вечора, коли 14-річна дівчина вдарила 8-річну дитину за те, що та ніби то бризнула на неї водою.

Про це повідомляє "Волинь-нова".

Мама дитини зробила зауваження підлітку. Дівчина почала неадекватно поводитися, кричати на дорослих, вирвала з рук дитини пляшку і жбурнула в малечу, а потім і в мам. Коли дорослі почали пояснювати дівчині, що так робити не можна, вона стала поводитися агресивно, вживати нецензурну лексику, махати руками і кинулася битися до однієї з жінок, яка перебуває на 6-му місяці вагітності. Чоловік вагітної загородив дівчині-підлітку дорогу до дружини.

Згодом прийшли батьки винуватиці конфлікту. Мати одразу стала шарпати чоловіка вагітної, звинувачуючи його, що той нібито штовхнув її доньку. За хвилину почала бити його, а потім втрутився чоловік, що прийшов із нею. Він повалив на землю чоловіка вагітної і став душити. Втрутилися батьки дітей, що гуляли на майданчику. Дуже злякалися малюки, що були в дворі, усі стали плакати. Сім’я дівчини-підлітка швидко покинула майданчик і встигла втекти до приїзду поліції.

Правоохоронці поспілкувалися з очевдцями, їм надали відеодокази інциденту. Двері квартири сім’я 14-річної дівчини поліції не відкрила. За словами правоохоронців, батькам підлітка може загрожувати штраф за дрібне хуліганство та невиконання батьківських обов’язків. Справою займуться слідчі.