Журналіст та еколог з Луцька, який тривалий час проживав у столиці, а нині мешкає у Дніпрі, Ігор Тихолаз через страшну негоду ледь не залишився без дому.

Днями у соцмережі чоловік повідомив про лихо, яке сталося з його родиною, пише ВСН.

«Шквалом знесло півдаху, вибило вікно, впала стеля в одній кімнаті, одна стіна гола обвалилася геть, вирвало кілька дерев з коренем, всю городину під чисту знищило. Не можемо оговтатися. Всі живі, цілі, слава Богу, не знаю як врятувалися, метрові куски шиферу у кімнату залітали... Електрики нема і хто зна коли буде, тут по району все відключено і навколо твориться жах», - писав він на своїй сторінці у фейсбуці.

Завдяки небайдужості сусідів, лучанин зумів тимчасово перекрити дах - здоровенним банером. Утім, попри втішні прогнози синоптиків, негода знову повторилася і цього разу наробила ще більшого лиха.

«Почали демонтувати старий дах, все зняли - і почалася гроза, якої за прогнозами не мало бути. Принаймні так показувало вранці... Накрили банерами знову, але це мало допомогло.... Дощ як з відра, град знову, менший, як сливка, але .. тупо ще одна серія знищення всього що мали... Тепер уже все, впав саман у вітальні та кухні. Все знову залило водою. Взагалі все. Меблі, техніку, і, одяг все у глинв і мокрі.. Тепер робити ремонт повний, а усіх кімнатах, і міняти треба перекриття.. якого нема», - розповів Ігор Тихолаз.

Дітей лучанин планує відправити до родичів, а сам приступати ремонтних робіт. Однак бюджет, каже, космічний і дуже неочікуваний на цей час. Відтак, просить допомоги небайдужих. 

Картки:

Приватбанку: 4149 6293 1809 8571;

Моно 5375414109945062.