Діток із жовто-блакитними серцями зібрав 24 серпня благодійний захід у рекреаційно-туристичному комплексі «Лісовичок» філії «Колківське лісове господарство».

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Поліського лісового офісу.

Колківська громада, волонтерський центр та лісівники привітали дітей військових та Героїв Небесного легіону із Днем державного прапора та Днем Незалежності України.

«Зворушливо і надзвичайно гарно. Креативні фотозони, майстер-класи, благодійна ярмарка, яку організували вихованці Колківського та Годомицького шкільних лісництв, патріотичні пісні, різні тематичні розваги, екскурсія лісом, квест на екостежці - лише частинка із насиченої програми.

Традиційно свою роботу репрезентували лісівники, багато з яких також тепер є захисниками нашої держави.

Смаку свята додали і частування на природі, поєднані з дрібними, але такими важливими елементами кожного свята – кульками та квітами, які юні гості «Лісовичка» пускали на ставку. Діти посміхалися, раділи. І це найголовніше. А дорослі подбали про безпеку.

Зони відпочинку в лісі є чи не найкращим місцем для подібних заходів у ці неспокійні та спекотні літні дні», – йдеться в повідомленні

«Відволікти дітей від думок про війну, де зараз їхні тати. Подарувати радість», – так коротко, але вичерпно розповіли про ціль заходу організатори.

На знак вдячності за таку гостинність лісівникам подарували найбільший у громаді прапор. Тепер він буде гордістю зони рекреації і радуватиме своїми кольорами усіх гостей.