16 серпня на Іподромі в Луцьку має стартувати школа Бандерштату, в рамках якої відбудеться пісенна ватра.  

Про школу Бандерштату, в чому полягає ідея, для чого її проводитимуть, як бажаючій активній молоді: музикантам, волонтерам та інш. зареєструватись, щоб стати учасниками, розповіла виконавча директорка фестивалю українського руху «Бандерштат» Мар'яна Коваль.

«Школа бандерштату цьогоріч відбудеться 16 серпня у Луцьку на локації Іподром. Вона організовується ГО Національний альянс та за підтримки Національного українського молодіжного об’єднання, також нами партнерами є Луцька міська рада та волонтерський штаб «Ангар». Цьогоріч ми зберемо активну молодь Луцька, щоб поговорити про те, як створювати майбутні заходи для міста та області національно патріотичного спрямування. »

Минулого року відбувалися концерти в рамках проекту «Бандерштат».

«Цьогоріч теж запланована пісенна ватра, там ми будемо разом під акустику співати повстанських пісень. Вхід на локацію буде вільний для лучан, але учасниками нашого проекту стануть 25 найактивніших людей, які заповнять заявки. Доступ до лекції та співів буде вільний для усіх.»

Спікерами будуть засновники та члени організації Національний альянс та фестивалю Бандерштат, а також наймаштабніших на Волині проектів.

Деталі дізнавайтеся у відео.