Волиняни у складі збірної України взяли участь у чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА серед юнаків та юніорів в Об'єднаних Арабських Еміратах, посіли призові місця. 

Хто з волинян був представлений в українській збірній та яких результатів досягли наші земляки, розповів в прямому етері ГІТу Михайло Савчук – тренер луцького клубу «Garda».

«Було представлено четверо волинян – це представники клубу «Garda» ,«Елемент» і «Воїн». З нашого клубу це був Дмитро Петріщів і Захар Гончарук, також були представники клубу «Елемент» - це Поліна Каварнова і наймолодший представник клубу «Воїн» - Єгор Гарлат. Не зважаючи на війну українській збірній вдалося зібрати досить суттєву команду це приблизно 60 чоловік в усіх вікових та вагових категоріях серед дітей та юніорів. Вік від 12 до 17 років. На чемпіонаті було представлено близько 48 країн і по нашим підрахункам це близько 700 учасників. Дуже велика конкуренція і я дуже радий, що наша збірна на високому рівні виступила. Наскільки я знаю спортсменів ні з росії та білорусії не було.»

Змагання відбувалися в місті Абу-Дабі в спорткомплексі Zayed Sports City. Спортсмени змагалися у трьох вікових категоріях: 12-13 років, 14-15 років та 16-17 років.