«Лежачий поліцейський», якого зробили із серйозними технологічними помилками і встановили в центрі Іванич, призвів до підтоплення вулиці.

Про це пише Буг.

Через нового «лежачого поліцейського», якого поклали наприкінці травня навпроти нового спортмайданчика в центрі Іванич, підтоплює усю вулицю Грушевського. На дорозі утворились чималі калюжі. І як наслідок почав руйнуватися асфальт.

Усе сталося, як і попереджали активіст та волонтер Ігор Маковський та місцевий мешканець Олесь Олександрович.

«Лежачого поліцейського» на центральній вулиці Іванич зробили в оригінальний спосіб – посередині дороги вирізали асфальт і на його місце наклали кілька шарів бруківки. І витратили на це з місцевого бюджету близько 50 тисяч гривень. Тоді волонтер Ігор Маковський попередив, що від такого оригінального «лежачого поліцейського» буде лише шкода. Адже тут, на його думку, збиратиметься стічна вода і від цього повністю зруйнується асфальт на дорозі. Такої ж думки був і Олесь Олександрович. Він переконував, що «лежачий поліцейский» – небезпечний. Адже відтепер під час дощів центр селища підтоплюватиме. І чималі калюжі стануть постійною «окрасою» вулиці.

Ці два попередження, як бачимо, зараз були дійсно актуальними і повністю справдилися. Адже опісля дощів і зливи з обох боків «лежачого поліцейского» дійсно почала збиратися вода й утворилися чималі калюжі. Тепер асфальт на дорозі може просто “попливти” й зруйнуватися.

Однак місцева влада пропустила “повз вуха” конструктивні поради місцевих мешканців і вирішила нічого не змінювати. І цим вчергове продемонструвала, що їй байдуже на долю громади. Адже все робиться, аби як і кошти місцевого бюджету використовуються безглуздо.