12-річний нововолинський співак Денис Грищук, який увійшов до фіналу нацвідбору Дитячого Євробачення, бере участь на фестивалі «Чорноморські Ігри», який цього року з окупованого Скадовська перенесли у Київ.

Як розповіла БУГу мама Дениса Тетяна, на благодійному дитячому фестивалі «Чорноморські ігри», який через повномасштабне вторгнення росії перенесли цього року до Києва, юний нововолинець заспіває відому українську пісню Володимира Івасюка «Мальви».


Також всі учасники, в тому числі й Денис, заспівають гімн Чорноморських ігор, який пишеться щороку всіма дітьми конкурсантами.

Хоч фестиваль проходитиме з 11-го по 13-те серпня, вони уже поїхали в Київ для підготовки.

“Це неймовірно важлива подія для вокалістів. Це найбільший фестиваль в Україні і потрапити на нього – велика честь”, – зазначила Тетяна.


Нагадаємо, 12-річний школяр з Нововолинська Денис Грищук зі 143 учасників потрапив у п’ятірку фіналістів нацвідбору Дитячого Євробачення.

У 2022 році талановитий хлопець брав участь у польському шоу «Голос країни», до нього повернулися усі судді. Перемогу тоді не здобув, але досвід отримав чималий. Також Денис спробував себе в акторській діяльності та встиг зіграти у двох мюзиклах: соліста у “Школі року” Ллойда Веббера та Професора Макса у “Санта 2. Глобальне потепління” в театрі опери та балету у Києві. Крім того, юний співак виступає на благодійних концертах на підтримку військових та співав для захисників у кількох військових частинах.