Днями Віталій Дужик, який є учасником гурту Kalush Orchestra, одружився зі своєю дівчиною, співачкою Євгенією Мазуренко. Молодята вразили мережу своїми вбраннями.

Пара зіграла весілля в українському стилі. Тож і костюми вони підібрали відповідні. Так, на вінчання Євгенія одягнула стрій своєї прабабусі з Бориспільщини, а Віталік підібрав традиційне вбрання Волині, звідки сам родом, - пише Главком.

Віталій Дужик одружився зі своєю дівчиною Євгенією

Весілля пара святкувала 15 вересня. У цей день вони також вінчалися у церкві. Як зазначила Євгенія, вони дуже хотіли вінчатися в традиційному вбранні.

Відомо, що весільна сорочка та кролевецький рушник з Батьківщини мами нареченої, затопленого села Рудяків на Бориспільщині, яким вже понад 150 років. Корсетка прабабусі дівчини, а спідниця відшита за старовинним зразком. Євгенія розповіла, що весільний вінок робила власноруч. Щодо одягу нареченого, то його також відтворили за старовинними зразками. 

«У мене стрій моєї прабабусі – Бориспільщина, у Віталіка – Волинь. Чому саме ці регіони? Бо це краї, де ми народилися та виросли. Для нас було важливо, щоб кожен з нас був у вбранні свого регіону, що символізувало б об'єднання. Хоч ми з різних куточків України, але кохання поєднало нас, звело наші дороги», – поділилася дівчина.


Водночас на самому весіллі в ресторані молодята були одягнені в традиційний одяг. Так, Євгенія обрала біле плаття зі спущеними рукавами в горошок. Вона зробила елегантну гульку та випустила передні прядки. Доповненням образу став витончений макіяж у нюдових відтінках зі стрілками. З аксесуарів Євгенія обрала сережки та намисто.

Реакція мережі

Шанувальники були в захваті від образів молодят. Деякі з коментаторів зауважили, що після перегляду відео з весілля зіркової пари, вони ніби подивилися художньо-документальний фільм, який розповідає про українські традиції:

Це неймовірно гарно;

Напевно не підбереш слів, щоб описати захоплення. У той день постійно оновлювала сторіс, щоб подивитись продовження, наче художньо-документальний фільм з розповіддю наших традицій. Просто в захваті. А в білому вбранні ніжна принцеса. Хочу вам побажати миру, щастя та кохання;

Неймовірно красиво і магічно. З захопленням дивилася репортаж про вашу церемонію вінчання… Раді, що продовжуєте традиції роду. В цьому є і магія, і підтримка, і захист роду. Які ви молодці;

Ви неймовірні! Разом з вами з задоволенням поринули у світ справжніх українських традицій. Дякуємо, що ділитися найкращими моментами з нами! Щастя та добробуту вашій родині. Бережіть та цінуйте один одного.

На вас можна дивитися вічно. Неперевершені. Щастя вам великого;

Неперевершена пара. Будете завжди щасливою і люблячою родиною. Я бажаю вам лиш добра, мирного неба, Божого благословення, щастя та сімейного добробуту.