У жовтні молодіжна збірна України проведе поєдинки проти Люксембургу та Англії у відбірному турнірі Євро-2025 (U-21). Головний тренер синьо-жовтих Унаї Мельгоса викликав до розташування команди 24-х футболістів. Серед них - 21-річний півзахисник з Луцька Валентин Рубчинський.

Про це йдеться на сайті УАФ, пише ВСН.

Відбір чемпіонату Європи молодіжна збірна України (гравці 2002 року народження й молодші), яку очолює іспанець Унаї Мельгоса, розпочала 12 вересня перемогою в номінально домашньому матчі, що відбувся в словацькому Попраді, над командою Північної Ірландії — 1:0.

Також у групі F, окрім цих двох збірних, виступають Англія, Сербія, Азербайджан та Люксембург. Щодо найближчого матчу підопічних Унаї Мельгоси, то виїзна гра з люксембуржцями відбудеться 12 жовтня в другому за населенням місті Великого Герцогства Люксембург, Еш-сюр-Альзетті, на арені імені Еміля Майріша й розпочнеться о 19:30 за місцевим часом (о 20:30 за київським).

Домашній поєдинок з англійськими однолітками синьо-жовті проведуть 16 жовтня у словацьких Кошицях на стадіоні «Кошицька футболова арена». Початок зустрічі — о 18:30 за місцевим часом (о 19:30 за київським).

Довідково: лучанин Валентин Миколайович Рубчинський — український футболіст, центральний півзахисник «Дніпра-1». Гравець молодіжної збірної України.